Referenties

Jeffrey Wijnberg
Klinisch psycholoog en psychotherapeut, schrijver en grondlegger van de provocatieve therapie in Nederland

Bregje Bullens acteert als provocatieve coach op het hoogste niveau. Zij ademt alles wat de provocatieve stijl zo uniek maakt. Bregje is vooral een meester in het non-verbaal spiegelen en het spelen van de vermoorde onschuld. Zij heeft het uitgesproken karakter van een drama-queen, maar dan vooral om het veranderingsproces in coaching op gang te brengen. Zelfs de ergste zuurpruim zal onbedaarlijk in de lach schieten, simpelweg omdat aan de bevrijdende lach bij Bregje niet te ontkomen valt. Zonder enige aarzeling zou ik een cliënt aan haar doorverwijzen omdat zij aan alle eisen voldoet die een provocatieve coach hoort te hebben.

Andreas Floor
Executive Director, BNI Zuid-Centraal

Bregje daagt me uit om eerlijk naar mezelf te kijken. En dat valt heus niet mee, want m’n ego zit nogal in de weg. Heel gaaf om mee te maken dat er door haar coaching – nu eens confronterend en dan weer bemoedigend – veel meer ruimte ontstaat in de connectie met anderen.

Lisanne van Nijnatten
Kinder- & Jeugdpsycholoog NIP / Provocatief therapeut, Edu&ik

Bregje heeft bij ons een verdiepingstraining over provocatief coachen gegeven. Ik heb ontzettend bewondering voor haar persoonlijke en open benadering. Dat is een inspiratie om van te leren mijn eigen weg te vinden binnen het provocatieve. En gewoon leuk! Zeker een verrijking voor de geoefende provocatief coach en een prachtige basis voor de beginner.

Christian Verel
Verel Expo

Eindelijk een coach gevonden die op een ongekende energierijke en luchtige wijze, met veel gevoel voor humor, een serieuze spiegel kan voorhouden. Waarmee in eerste instantie de drempel verlaagd wordt om vervolgens onderwerpen makkelijker bespreekbaar te maken.

Tanja Tauriello
Basisschoolcoach en bouwcoördinator bs Elzeneind

Bregje is voor mij het grote voorbeeld hoe een provocatieve coach moet zijn; energiek, inspirerend en met veel humor!
De opleiding gaf mij door de diverse werkvormen, voorbeeldsessies en theoretische inzichten de tools om zelf als provocatieve coach aan de slag te gaan. Provocatief coachen is een coaching vorm die je raakt als mens en als professional op een manier die ik iedereen aan wil raden om te ervaren. Nog nooit zoveel gelachen en zo snel tot de kern gekomen als met provocatief coachen.

Marionne Lommen
Directeur De Ieme

Bregje is als coach warm, humoristisch en kan enorm afstemmen op wat nodig is. Dat maakt ook dat iedereen zich vrij voelde om met haar te gaan werken.

Eveline van de Waterlaat
Diëtist / Toegepast Psycholoog, Super Shape

Provocatief coachen is alles wat de traditionele manier van coachen niet is; prikkelend, confronterend en humoristisch. Bregje weet dit op een warme en menselijke manier in te zetten, waardoor je een enorme spiegel voorgehouden krijgt en je tegelijk enorm hard kan lachten om je eigen ‘probleem’. Deze manier van coachen geeft zowel diepgang als lucht in je gesprekken als coach. Ook kom je met deze stijl veel sneller tot de kern. Hierdoor is mijn werk nog leuker geworden en kan ik mijn cliënten nog beter helpen bij het behalen van hun doelen.

Wilbert de Veer
Eigenaar Optimum Change

Bregje heeft me door haar ontzettend prettige manier van coachen doen inzien wat ik wel en niet moest doen zonder mij dit direct te zeggen. Dit heb ik allemaal zelf moeten ontdekken en ervaren, maar wel allemaal met behulp van Bregje. De coaching is heel direct en tijdens de gesprekken zelf heb je af en toe het gevoel alsof je in een achtbaan zit. Je wordt van links naar rechts geschud met je gedachten, maar na afloop ga je altijd met een prettig gevoel naar huis en voel je jezelf in de dagen na de gesprekken ontzettend krachtig in wat je wil gaan doen. Geen twijfel meer, maar gewoon doen!

Hans Schrover
Leerkracht, Ato Scholenkring

Bregje is een betrokken coach. Zij geeft ruimte om jezelf te zijn, maar confronteert je hier ook mee. Op deze manier wordt er snel een denkproces in gang gezet, waarbij zij begeleidt naar de kern van het knelpunt. Door haar positieve houding kan zij de verworven inzichten omzetten in haalbare doelen. Zij heeft mij praktische handvatten gegeven om verder te komen.

Resi van der Coer
ZZP'er in onderwijsvernieuwingstrajecten

Bregje is een vrouw met een enorme passie en oog voor de kwaliteiten van deelnemers en mensen die zij coacht. Haar provocatieve manier van coachen ontlokt verrassende reacties en inzichten. Vol humor, warmte en nabijheid gaat ze het gesprek aan waardoor je jezelf veilig voelt en opent om vervolgens vanuit warmte te kijken naar je eigen gedrag. Dit levert blije, gelukkige mensen op die (weer) zin hebben in hun werk.

Marianne van Munster
Trainer, coach, interim -ontwikkeling van individu, team en organisatie- (zzp)

Daar waar ik provocatief coachen toevoeg als onderdeel van mijn rugzak, ervaar ik dat Bregje dit thema leeft en ademt. Als ze zou willen dan zou ze niet anders kunnen. Niet vaak kom ik een trainer tegen waar het inhoudelijke meesterschap samenvalt met DNA/persoonlijkheid. Provocatief coachen + Bregje is een belevenis die je eens in je leven meegemaakt moet hebben. Wacht niet te lang.

Brigit van Rossum
Eigenaar Dair Academy voor de lerende organisatie

Bregje is een echte vakvrouw! Ik heb les van haar gehad tijdens de introductietraining en daar heeft ze mij laten ervaren hoe krachtig provocatief coachen kan werken. Ik was echt goed van de leg, maar in warme en deskundige handen.

Pim Donkers
Groepsleerkracht 8/ Icc'er RBOB De kempen

Bregje weet mij op een positieve manier te triggeren, waardoor er mooie, grappige, pittige, emotionele, confronterende maar vooral opbrengstgerichte gesprekken plaatsvinden, die mij stukje bij beetje brengen bij de doelen die we samen, vooraf, hebben gesteld. Daarbij is Bregje ook gewoon een fijn mens om mee te werken.

Wendy de Kort
Leerkracht, SAAM

Coaching by Bregje heeft mij leren omdenken en positief voor mezelf op te leren komen. Just play the game, nice and gently. Soms moet en kun je ook meebuigen zonder dat je daarmee je eigen principes over boord hoeft te gooien. Niet hard en vierkant, maar zacht en rond; that’s the spirit. Dankjewel Bregje, het was fijn om met je te sparren!

Francis van den Broek
Eigenaar, Inspiratielokaal Fort 38

Door de provocatieve coaching van Bregie fladder ik weer en ben ik een nog leukere versie van mezelf geworden!

“Intrinsieke motivatie. Passie. Alles uit jezelf halen”.

“Intrinsieke motivatie. Passie. Alles uit jezelf halen”. We moeten allemaal intrinsiek gemotiveerd zijn en alle leiderschapsprogramma’s gaan over onze drijfveren.  Ik wil vandaag even een [...]

Lees verder

We hebben er allemaal een hekel aan!

Vergaderingen die maar doorgaan en doorgaan. Vergaderingen waarbij niemand zijn mond opentrekt en er achteraf in de wandelgangen wordt geklaagd. Vergaderingen met een inhoud waarvan [...]

Lees verder

Wat leven we toch in een roerige tijd!

Ik realiseer me eigenlijk pas sinds vorig jaar dat er echt iets gruwelijks aan het veranderen is…. Vorig jaar, toen de mensen horizontaal voorbij vlogen [...]

Lees verder

Bregje Bullens en Adelka Vendl doen wat samen.

Beide zijn provocatieve coaches met hart en ziel, die het opleiden in hun bloed hebben. Ze organiseren in het najaar een masterclass voor provocatieve coaches [...]

Lees verder

Een intieme update van mijn missie naar Linda de Mol…

Afgelopen week een bijzonder gesprek gehad. Een gesprek met mijn moeder van 75 jaar. Hieronder een fragment uit mijn dagboek: “Ik ben niet blij. Godver. [...]

Lees verder

Straks val ik door de mand!

Af en toe bekruipt mij een beangstigend gevoel. Een gevoel dat je niet goed onder woorden kunt brengen. Het begint vaak in mijn buik te [...]

Lees verder